Doğum Şekli Tercihinin Multidisipliner İrdelenmesi Çalıştayı-1

Durum : Normal
Başlama : 2017-02-10 (2630 gün önce bitti)
Saat :
Bitiş : 2017-02-11
Yer : Ankara
Adres : Ankara Meyra Palas Otel

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Anne Çocuk ve Ergen Sağlığı Enstitüsü tarafından, sezaryen oranlarının artmasında etkin olan faktörlerin tespiti ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri üretmek amacıyla, 10-11 Şubat 2017 tarihlerinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan bilim insanlarının ve ilgili derneklerin katılımı ile Ankara Meyra Palas Otel’de “Doğum Şekli Tercihinin Multidisipliner İrdelenmesi Çalıştayı-1” düzenlenmiştir.

Çalıştay programına Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Aydan BİRİ ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ebe Nesibe ÜZEL katılmıştır. Ebelik Çalışma Grubu Moderatörü olarak görev alan dernek başkanımız çalıştay sonunda grup çalışmalarına ilişkin sözel sunumları olmuştur. Sayın Nesibe ÜZEL İyi Klinik Uygulama Örnekleri ve Politika Önerileri çalışma grubunda yer almıştır.

Çalıştay programında konu ile ilgili 7 ayrı çalışma masası oluşturulmuş olup her bir konu, çalışma gruplarında tartışılarak rapor haline getirilmiştir. İlgili rapora ulaşmak için http://tuseb.gov.tr/tacese/yuklemeler/tacese_calistay_kitapcigi.pdf çin tıklayınız.